Längtar du efter utlandssemester? Då kan vi meddela att #kristianstad har lika varmt som #prag, #NewYork och #SanDiego #orättvisjämförelse
Se mer
 

Prognos för Sverige

I kväll och i natt får Götaland och Svealand mycket moln med en del skurar. Lokalt bildas en del dis eller dimmor. I kväll får Norrland klart till halvklart väder, i Lapplandsfjällen mer moln och lokala byar av snö eller snöblandat regn. Under natten får södra Norrland ökande molnighet och här och var bildas en del dis eller dimmor.

I morgon FREDAG får så gott som hela landet halvklart till mulet väder, utom längst i norr där det blir ett mer uppluckrat molntäcke. På många håll kan regnstänk förekomma under dagen. Uppåt 16 grader i söder, ner till enstaka plusgrader i de norra fjällen.

Väderartiklar

Kartor 
- Överblicka det kommande vädret med våra prognoskartor över Sverige och världens kontinenter.
Kustväder 
- Prognoser för Sveriges kuststräckor uppdateras två gånger dagligen med temp, vindriktning och styrka.
Vänners väder
Vänner nära Stockholm
Alla vänner
Logga in med Facebook
Välkommen till WeatherPal!

När du har loggat in med ditt Facebook-konto på WeatherPal vill vi gärna låta dig se vilket väder dina vänner har för tillfället.

I samband med att du loggar in via nedanstående knapp kommer därför en extra fråga om att ge WeatherPal behörighet till dina vänners platser.

WeatherPal får ingen annan behörighet till ditt Facebook-konto, och kan till exempel inte posta automatiska kommentarer på din vägg.

Tack för att du använder WeatherPal!
Logga in med Facebook