RT @Basehunters: We intercepted this beautiful tornado near Dexter, KS this evening! @weatherchannel #kswx #weather http://t.co/vREEOYV3LQ
Se mer
 

Prognos för Sverige

I kväll får stora delar av landet klart till halvklart väder. Under natten tätnar molnen över Norrland och främst i fjällen väntas regn. Natten blir sval och vindsvag och på flera håll bildas dis och dimmor.

Imorgon ONSDAG inleds dagen på flera håll med dis och dimmor. Dessa lättar och på de flesta håll i Götaland, Sveland och södra Norrland blir det sedan soligt. Undantaget är delar av Götaland där molnen ligger täta en stor del av dagen. Över norra Norrland passerar moln och i fjällen väntas regn. Temperatur 18-22 grader, i Lappland 9-15 grader.

Väderartiklar

Kartor 
- Överblicka det kommande vädret med våra prognoskartor över Sverige och världens kontinenter.
Kustväder 
- Prognoser för Sveriges kuststräckor uppdateras två gånger dagligen med temp, vindriktning och styrka.
Vänners väder
Vänner nära Stockholm
Alla vänner
Logga in med Facebook
Välkommen till WeatherPal!

När du har loggat in med ditt Facebook-konto på WeatherPal vill vi gärna låta dig se vilket väder dina vänner har för tillfället.

I samband med att du loggar in via nedanstående knapp kommer därför en extra fråga om att ge WeatherPal behörighet till dina vänners platser.

WeatherPal får ingen annan behörighet till ditt Facebook-konto, och kan till exempel inte posta automatiska kommentarer på din vägg.

Tack för att du använder WeatherPal!
Logga in med Facebook