Nu är den här - vår nya väder-app.

Nu är den här!!

WeatherPal 
Nu kan alla iPhone-användare ladda ner vår helt nya väder-app. Var först med en mobil-app där du kan jämföra flera väderleverantörers prognoser och kombinera dessa för ett mer sannolikt väder.
Artikel senast uppdaterad 13 november 2013

Det är inte alltid man har tid att sätta sig ner framför datorn för att logga in på Weatherpal.se och kolla vädret. Ibland går det väldigt fort på morgonen och det är först på bussen till skolan eller på väg till jobbet som man får en minut över. Då har man oftast inte datorn till hands. Som tur är finns det nu möjlighet att kolla vädret i mobilen.

Nu har vi lanserat vår nya efterlängtade väder-app till iPhone. Med WeatherPals mobil-app får du tillgång till lokala och detaljerade 10-dygnsprognoser för cirka 70 000 orter runt om i världen. Prognoserna kommer från tre olika väderleverantörer – SMHI, YR samt den amerikanska globala vädermodellen GFS. Du kan bli din egen meteorolog och jämföra de olika vädermodellerna.

Det finns även möjlighet att kombinera dessa tre för att få det mest sannolika vädret. Det kallar vi för ”Komboväder”. Beroende på hur de olika modellerna presterar i jämförelse med faktiska observationer från SMHI viktas informationen från Kombovädrets prognoskällors olika. Prognosen med mest träffsäker historik utgör en större del av Kombovädret.

Inte nog med att appen innehåller ett slagkraftigt prognossystem, det finns även möjlighet att dela med sig av sitt väder. Fota exempelvis en vacker solnedgång, en snötäckt äng eller varför inte ett grått och regnigt Stockholm. Fånga din väderupplevelse på bild och dela den via Facebook och Instagram.

Du laddar ner appen här!