Nu finns det en app för allt väder!

Nu finns det en mobilapp som har allt väder!

WeatherPal 
Nu har vi äntligen lanserat vår helt nya väder-app. I WeatherPals mobil-app kan du jämföra väderprognoser från SMHI, YR samt GFS, men också kombinera dessa tillsammans för att få ett mer sannolikt väder.
Artikel senast uppdaterad 11 november 2013

Väntan har varit lång och plågsam, men nu är den äntligen här! WeatherPal lanserar en helt ny väder-app där du får tillgång till prognoser från flera väderleverantörer. Bli din egen meteorolog och jämför SMHIs prognos med den norska vädertjänsten YR samt den amerikanska globala vädermodellen GFS.

Det finns även möjlighet att kombinera dessa tre prognoser för att få ett mer sannolikt väder. Vi kallar det Kombovädret. Beroende på hur de olika prognosmodellerna presterar i jämförelse med faktiska observationer från SMHI viktas Kombovädrets prognoskällors information olika. Den väderprognos med mest träffsäker historik utgör en större del av Kombovädret.

Du kan också dela med dig av ditt väder till vänner och bekanta. Fota exempelvis en vacker solnedgång, en snötäckt äng eller varför inte ett grått och regnigt Stockholm. Fånga din väderupplevelse på bild och dela den via Facebook och Instagram.

Lokala och detaljerade 10-dygnsprognoser för cirka 70 000 orter runt om i världen, jämförelse mellan prognoserna från SMHI, YR och GFS samt möjlighet att dela med dig av din väderupplevelse. Allt detta får du tillgång till i vår nya väder-app. 

Nu finns appen tillgänglig för iPhone, men den kommer även att finnas tillgänglig för nedladdning till Android framöver.

Ladda ner den här!

Gå till denna sida om du vill veta mer.